Waar & wanneer

Brussels Expo | 20 mei 2021

Vakbeurs Klimaat vindt plaats op de beursvloer van Vakbeurs Openbare Ruimte, op donderdag 20 mei 2021 in Paleis 1 van Brussels Expo.

Adres
Belgiëplein 1
BE - 1020 Brussel
www.brussels-expo.com

Openingsuren
Op dit moment geldt er geen maximum voor het aantal mensen op bijeenkomsten. Wel moet er 1,5 meter afstand worden gehouden. Dat betekent dat er beperkingen zijn. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te bezoeken, hanteren wij 2 shifts per beursdag. Tijdens uw registratie geeft u aan welke dag en welke shift u wilt bezoeken.

Ochtend 09:00 - 13:00
Middag 13:00 - 17:00

Vakbeurs Openbare Ruimte

Gelijktijdig met Vakbeurs Klimaat vindt in dezelfde hal ook Vakbeurs Openbare Ruimte plaats. Dit evenement dat volledig in het teken staat van ontwerp, onderhoud, inrichting en beheer laat bezoekers kennismaken met alle facetten van openbare ruimte. Water en Klimaat komt tijdens dit evenement uiteraard ook uitgebreid aan bod.

Vakbeurs Mobiliteit

Er is wereldwijd een enorme omslag gaande op het gebied van mobiliteit. Tijdens Vakbeurs Klimaat wordt daarom ook Vakbeurs Mobiliteit georganiseerd. Draagt u als professional ook bij aan de toegankelijkheid, duurzaamheid en mobiliteit van steden? Dan mag u dit evenement niet missen.

Contact

Amaya AlvarezProjectmanager
 • Stay Safe & Go Easy

  Veilig naar een fysieke vakbeurs!

 • Alles over hittestress, hoosbuien, droogte en het veranderende klimaat.

 • Stay Safe & Go Easy

  Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

 • Innovaties op de beursvloer. Kennis in de lezingen.

 • Stay Safe & Go Easy

  De oplossing voor een 1,5 meter vakbeurs!

 • Oplossingen voor de klimaatbestendige stad van de toekomst.

x

Zelfde dag, zelfde locatie: